Confidera Urval

Vi förstår oss på människor!

Confidera Urval

Karlavägen 18

114 31 Stockholm

tfn + 46 8 505 66 366

fax + 46 8 20 82 01

Arcam AB

 

Lediga jobb

 

 

       ÅAC Microtec AB

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Arcam utvecklar, tillverkar och marknadsför utrustning för direkttillverkning av metalldetaljer med FriFormsteknik - "Free Form Fabrication". Utrustningen används av

bl a implantat-, flyg- och rymdindustrin för snabb och kostnadseffektiv tillverkning av komplexa komponenter. Bland kunderna märks stora bolag som Airbus, Boeing, NASA och DePuy, såväl som små teknikintensiva bolag och universitet. Vi är ca 35 personer med huvudkontor i Mölndal/Göteborg och dotterbolag i USA, Italien och Kina. Arcam är noterat på NGM.   

 

 

Till vårt huvudkontor i Göteborg söker vi två

 

 

 
  Applikationsingenjörer
med ansvar för nyckelkunder
 

 

Vi söker dig som vill arbeta med kvalificerade applikationssupport till våra kunder som finns i Europa, USA och Asien. I arbetsuppgifterna ingår även att vara ansvarig för våra största och viktigaste kunder samt tekniskt säljstöd vid nyförsäljning. Ett typiskt applikationsprojekt kan handla om att hjälpa en kund att ta fram en ny produkt, tex en ny typ av ortopediska implantat - och vara med hela vägen från idéstadiet tills produkten är färdigvaliderad och redo att säljas på marknaden.


Du själv  är civilingenjör eller motsvarande. Kunskaper inom implantattillverkning och/eller materialteknik är meriterande, liksom erfarenhet av validerings- och kvalitetsarbete. Du uttrycker dig obehindrat på engelska, såväl i tal som i skrift. Ytterligare språk är meriterande. Du trivs med att resa i jobbet och du kan räkna med ca 80 resdagar per år. Som person är du analytisk, affärsmässig, social och tycker om att ta egna initiativ. 

 

 

 

För ytterligare information För ytterligare information ring Peter Ternebring eller Veronica Warneskog på Confidera Urval, tfn 08-505 663 66. Du kan även få mer information på www.arcam.com Din ansökan skickar märkt "Arcam-Applikationsingenjör", till

peter.ternebring@confideraurval.se

 

 

Confidera Urval

Karlavägen 18

114 31 Stockholm

 

 

Copyright ® 2009 Confidera Urval